Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
27. 10. / Petek / 20:00

Mia Žnidarič in Steve Klink Trio

Mala dvorana
27. 10. / Petek / 20:00

Mia Žnidarič in Steve Klink Trio

Mala dvorana

MIA ŽNIDARIČ in STEVE KLINK TRIO feat.
VOLKER HEINZE & MARCUS RIECK
(Slovenija, ZDA, Nemčija)

 

Mia Žnidarič, vokal
Steve Klink, klavir
Volker Heinze, kontrabas
Marcus Rieck, bobni

 

“Predvsem sem hotel glasbo popeljati nazaj, vse do svojih korenin”, je Steve Klink, v Sloveniji znan predvsem kot soprog in glasbeni partner pevke Mie Žnidarič, pred kratkim povedal novinarju med pogovorom o svojem novem in dolgo pričakovanem albumu Trilogy in Blue. Nadarjeni pianist in skladatelj je odraščal v osrčju Amerike in njegova globoka predanost ter ljubezen do glasbe žarita iz vsakega tona, ki ga izvabi iz črno-belih tipk.

 

Mia Žnidarič je zvezda stalnica na slovenskem jazzovskem nebu. Že zdavnaj nas je prepričala z glasom in interpretacijo, ki sta lastna samo njej. Njena iskrenost, življenjska energija in predanost resnični umetnosti so prisotne na njenih koncertih in tudi studijskih posnetkih.

 

Mia Žnidarič in Steve Klink Trio so skupaj posneli osem albumov, vključno z izjemnima projektoma s Ferijem Lainščkom (Pobarvanka, Iskre, Nevidni orkester) in Svetlano Makarovič (Iskre) – globokima in ganljivima avtorskima izpovedma, za kateri je Steve zložil vso glasbo.

 

Koncert bo sestavljen iz pesmi bogate glasbene preteklosti Mie in Steva kot tudi iz skladb z novega albuma Steve Klink Tria – Trilogy in Blue, na katerem sodelujeta še Volker Heinze na kontrabasu in Marcus Rieck na bobnih.

Vstopnina
12 € / 16 €

 

Blagajna

T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

Kontakt in Informacije

T: 05 335 40 13
E: pr@kulturnidom-ng.si

Skip to content