Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
5. 4. / Petek / 17:00

Pogovor z Alenom Kobilico – ODPOVEDANO

Velika dvorana
5. 4. / Petek / 17:00

Pogovor z Alenom Kobilico – ODPOVEDANO

Velika dvorana

ODPOVEDANO!

Pogovor z Alenom Kobilico

 

Alen Kobilica je najuspešnejši slovenski maneken, lastnik modne agencije, poslovnež, soustanovitelj podjetja Organika Plus z lastno blagovno znamko rastlinskih sladoledov Indy&Pippa, vrhunski paratriatlonec ter po izobrazbi diplomirani profesor športa.

 

Njegovo življenje se je skoraj čez noč ovilo v temo in tako od leta 2009 živi s slepoto, ki je nastala kot posledica operativnega posega, s katerim so mu odstranili možganski tumor. Alen kljub slepoti ostaja optimist, ki je predan svojim ciljem. Zaradi izjemne življenjske zgodbe je mnogim v navdih, pred leti mu je predsednik republike Borut Pahor podelil državno priznanje jabolko navdiha.

 

Dogodek, ki ga organizira Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Nova Gorica, je dobrodelne narave. Organizatorji bodo izkupiček od prodaje vstopnic namenili Centru VIDIM CILJ, ki ga zastopa Alen Kobilica. Center VIDIM CILJ omogoča slepim in slabovidnim otrokom, ter otrokom z različnimi razvojnimi specifikami organizacijo plavalnih treningov, treningov kolesarjenja v tandemu in parasmučanja.

 

Dogodek bo povezovala Martina Arčon, urednica pri Radio Robin.

Organizator: Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Nova Gorica

 

Vstopnina: 14 €

 


 

Blagajna

T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

Urnik blagajne

Skip to content