Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
25.11.2022

Miklavžev in Božično-novoletni sejem: obdarite vaše najdražje z nečim unikatnim!

Scroll

Decembrski čas pričakovanj, voščil in obdarovanj bomo tudi letos obogatili z dvema decembrskima sejmoma unikatnih izdelkov v avli naše hiše. MIKLAVŽEV SEJEM bo na vrsti v petek, 2. decembra, BOŽIČNO-NOVOLETNI SEJEM pa v torek, 20. decembra 2022. Sejem že tradicionalno poteka v prijetno topli avli naše ustanove, kjer so na voljo izbrani unikatni in umetno-obrtniški izdelki lokalnih ustvarjalcev kot tudi izbrani izdelki priznanih goriških likovnih ustvarjalcev.

Naj bo letošnje praznično obdarovanje izvirno in edinstveno. Izbirali boste lahko med unikatnimi ilustracijami, voščilnicami, grafikami, knjigami za otroke, nakitom, modnimi dodatki ter izdelki iz lesa in keramike. Z nami bodo Alina Asberga Nabergoj, Julijana Božič, Sindi Breščak, Silva Karim, Anja Kranjc, Polona Kunaver Ličen, Deni Pregelj, Iris Plešnar in Jasmina Rojc. Podrobnejšo predstavitev letošnjih razstavljavcev in njihovih izdelkov si lahko ogledate na povezavah posamičnih dogodkov, sicer pa je najbolje, da jih spoznate kar v živo na sejmu, kajne?

INFORMACIJA ZA RAZSTAVLJAVCE: Udeležba za razstavljavce je “zaprte narave”, saj deluje na vabilo. Zaradi naših omejenih prostorskih kapacitet k sejmu vabimo predvsem umetnike in ustvarjalce, ki se čez leto s prodajo svojih izdelkov predstavljajo v naši kulturno-informacijski stični točki KiT v stavbi novogoriške železniške postaje.

Blagajna

 

T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

T: 05 335 40 13
E: pr@kulturnidom-ng.si

Skip to content