Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
10.06.2022

Vpis Glasbenega abonmaja za dosedanje abonente – BON21!

Spoštovane abonentke in abonenti Kulturnega doma Nova Gorica!

V ponedeljek boste v nabiralnike prejeli čisto svežo programsko knjižico, v kateri bo predstavljena pestra in vsebinsko bogata nova 42. sezona Kulturnega doma Nova Gorica. Upamo, da si boste vzeli nekaj minut svojega dragocenega časa in jo prelistali. V njej boste lahko zasledili vrsto zanimivih dogodkov, ki so plod dolgoletnih izkušenj in sodelovanja z mnogimi, tudi najboljšimi umetniškimi hišami in umetniki ter vrhunskimi strokovnjaki na področju kulture. To se odraža tudi v tokratnem Glasbenem abonmaju.

 

Čas za potrditev Vaših abonmajskih sedežev je do 30. avgusta 2022 in sicer z izpolnjeno in podpisano prijavnico, ki jo pošljete na naš naslov ali oddate v naš nabiralnik (pri vhodu na upravo). Svoje dosedanje sedeže lahko obdržite le v poletnem vpisnem terminu, ob podaljšanju abonmaja v mesecu septembru vam tega ne moremo zagotoviti. Naj vas spomnimo, da je do konca junija 2022 pri nas še vedno mogoče unovčiti BON 21. Vplačila pa bodo sicer potekala od 1. do 23. septembra 2022.

 

Povabite prijatelja in uživajte ob glasbi v prijetni družbi! Tudi letos ponujamo posebno ugodnost: če ob vpisu s seboj pripeljete novo abonentko ali novega abonenta, obema priznamo 10 % nižjo ceno abonmaja.

 

Želja vseh nas v Kulturnem domu Nova Gorica je, da bi skupaj z Vami in vrhunskimi glasbeniki še naprej okušali lepoto vznemirljivih trenutkov ob srečevanju z glasbeno muzo.

 

Želimo Vam prijetne počitniške dni in Vas lepo pozdravljamo!

Skip to content