Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
11.06.2022

Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani!

Z največjim veseljem lahko danes z vami delimo novico o naši prenovljeni spletni strani! Ponudniki kulturno-umetnostnih vsebin moramo biti v toku s časom, zato smo se za prenovo našega spletišča odločili predvsem zaradi vas, naši obiskovalci. Kljub temu, da se bo morda na začetku komu zdelo, da je bila stara spletna stran boljša, smo trdno prepričani, da bo nova ponujala veliko prednosti, ki vam bodo olajšale pot do informacij, dogodkov in spletnega nakupa vstopnic, tudi in predvsem na pametnih telefonih in tablicah.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo smo sedaj vsebine in dogodke tudi tematsko obarvali s šestimi barvami:

  • RUMENA – glasba,
  • MODRA – film,
  • RDEČA – likovna umetnost,
  • ZELENA – kulturna vzgoja,
  • BELA – humanistika in
  • VIOLA – gostujoče prireditve.

 

Kot boste lahko opazili, smo poleg hitrejšega dostopa do informacij in krajše poti do nakupa vstopnic po novem osvetlili nekatera naša področja delovanja, ki jih na dosedanji spletni platformi nismo mogli tako jasno in strukturirano predstaviti. V vsej svoji luči so tako zasijale naslednje podstrani:


  • MEDIJSKO SREDIŠČE bo razveselilo novinarje in oglaševalce, saj bodo na enem mestu našli vse informacije, ki jih potrebujejo za opravljanje njihove funkcije napovedovanja in poročanja o naših aktivnosti

 

S prenovljeno spletno stranjo pa se vrača tudi e-novičnik, ki vas bo tedensko spomnil na našo bogato in predvsem razvejano ponudbo. Skratka, sprehodite se po naši obnovljeni spletni strani, kjer se tisti, ki tega še niste storili, lahko prijavite tudi na tedenske e-novice. Do tega vas loči le vpis vašega e-naslova v spodnje prijavno okence (v spodnjem delu strani).

Skip to content