Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
Scroll

Mednarodno tekmovanje saksofonistov v Novi Gorici – SAXGO

Kulturni dom Nova Gorica, 1.-8. julij 2022

 

Mednarodno srečanje saksofonistov SAXGO ima že dolgo tradicijo, ki sega v leto 2001 s takratnim prvim Mednarodnim tekmovanjem saksofonistov »Alpe – Jadran – Donava« v Krškem. Leta 2003 se je tekmovanje preselilo v Novo Gorico, kjer se odvija še danes. V vseh teh letih so se ga udeležili tekmovalci z raznih koncev Evrope, kot so Belgija, Finska, Francija, Hrvaška, Italija, Latvija, Litva, Norveška, Poljska, Slovenija, Srbija, Španija in drugih svetovnih držav, kot so Avstralija, Čile, Filipini, Izrael, Kanada, Japonska in druge. Zavidljiva so tudi imena članov žirije iz sveta saksofona. V njej so sedeli Claude Delangle (F), dr. Eugene Rousseau (ZDA), Jean-Yves Fourmeau (F), Jean-Denis Michat (F), Guillaume Orti (F), Peter Epstein (ZDA), Daniel Gauthier (D), Fabrizio Mancuso (F), Saša Nestorović (HR), Marcus Weiss (CH), Arno Bornkamp (NL), Dragan Sremec (HR), Marcus Weiss (CH), Daniel Gauthier (CA), Steven Mauk (ZDA), Gordan Tudor (HR), Gerard McChrystal (VB) in Debra Richtmeyer (ZDA). Manjkali niso niti slovenski saksofonisti in pedagogi, kot so Lev Pupis, Matej Šarc, Nenad Firšt, Janez Matičič, Pavle Merkù, Simon Krečič, Miha Rogina, Matjaž Drevenšek, Betka Bizjak Kotnik in Dejan Prešiček.

Rok prijave: 10. junij 2022

 

Kulturni dom Nova Gorica
Bevkov trg 4
SI – 5000 Nova Gorica

1. Etienne BOUSSARD (Francija)
2.  Karol MASTALERZ (Poljska)
3.  Domen KOREN (Slovenija)
4.  Takaya MINAMI (Japonska)
5.  Alvaro BANON MONJE (Španija)
6.  Paulīna PITEŅKO (Latvija)
7.  Thomas BRUN (Francija)
8.  Wojciech CHAŁUPKA (Poljska)
9.  Jan TOMINIĆ (Hrvaška)

10.  Arijan MAČAK (Hrvaška)
11.  Miho KIYOKAWA (Japonska)
12.  Yuri HAMADA (Japonska)
13.  Alejandro Áyax LLORENTE GÓMEZ (Španija)
14.  Tia IVAJNŠIČ (Slovenija)
15.  Oskar RZĄŻEWSKI (Poljska)
16.  Taiga MATSUGI (Japonska)
17.  Michelangelo GHEDIN (Italija)
18.  Mario ROMERO MADRID (Španija)

Petek, 8. julij 2022, 20.00

 

Vrstni red nastopa:

KOREN Domen (Slovenija)
MINAMI Takaya (Japonska)
BOUSSARD Etienne (Francija)
MASTALERZ Karol (Poljska)

 

 

 

Končni vrstni red :

1. BOUSSARD Etienne (Francija)
2. MASTALERZ Karol
(Poljska)
3. KOREN Domen
(Slovenija)
4. MINAMI Takaya (Japonska)

Sreda, 6. julij 2022

 

10.00     BRUN Thomas (Francija)
10.30     BANON MONJE Alvaro (Španija)
11.15       KOREN Domen (Slovenija)
11.45      TOMINIĆ Jan (Hrvaška)
12.30     MINAMI Takaya (Japonska)
13.00     BOUSSARD Etienne (Francija)

 

 

 

 

16.00     MASTALERZ Karol (Poljska)
16.30     MAČAK Arijan (Hrvaška)
17.15       PITEŅKO Paulīna (Latvija)
17.45      CHAŁUPKA Wojciech (Poljska)

 

Ob 19.00 javna razglasitev finalistov (4).

Nedelja, 3. julij 2022

10.00       RZAŻEWSKI Oskar (Poljska)
10.20      MATSUGI Taiga (Japonska)
10.40      BRUN Thomas (Francija)
11.20       BANON MONJE Alvaro (Španija)
11.40       KOREN Domen (Slovenija)
12.00      LLORENTE GÓMEZ Alejandro (Španija)
12.40      TOMINIĆ Jan (Hrvaška)
13.00      ROMERO MADRID Mario (Španija)

 

 

16.00      MINAMI Takaya (Japonska)
16.20      HAMADA Yuri (Japonska)
16.40      GHEDIN Michelangelo (Italija)
17.20      BOUSSARD Ettienne (Francija)
17.40      MASTALERZ Karol (Poljska)

Ponedeljek, 4. julij 2022

10.00      MAČAK Arijan (Hrvaška)
10.20      PITENKO Paulina (Latvija)
10.40      CHAŁUPKA Wojciech (Poljska)
11.20       KIYOKAWA Miho (Japonska)
11.40       IVAJNŠIČ Tia (Slovenija)

 

Ob 13.00 javna razglasitev pol-finalistov (10).

 

KVALIFIKACIJE

Obvezna skladba:

Skladba s sledečega seznama po izbiri:

 • Franz Schubert: Sonata Arpeggione, D. 821  I. stavek brez repeticije (transkripcija po izbiri v originalni tonaliteti)
 • Clara Schumann: Tri romance, op. 22 (transkripcija po izbiri v originalni tonaliteti)
 • Robert Schumann: Adagio in allegro, op. 70 (transkripcija po izbiri v originalni tonaliteti)

 

POLFINALE (največ 10 kandidatov)

Obvezna skladba:

 • Urška Pompe (1969): Žilj za altovski saksofon solo (BabelScores)

Skladba s sledečega seznama po izbiri:

 • William Albright: Sonata (Peters)
 • Karol Beffa: Harlem (Billaudot)
 • Vincent David: Nuée ardente (Billaudot)
 • Edison Denisov: Sonata (Leduc)
 • Lojze Lebič: Invokacija / à Primož Ramovš (DSS)
 • Bruno Mantovani: L’incandescence de la bruine (Lemoine)
 • Janez MatičičRepliques (DSS)
 • Uroš Rojko: Godba (DSS)
 • Nina Šenk: Impetus (DSS)
 • Gregory Wanamaker: Sonata deus sax machina (Gregory Wanamaker Music)
 • Takashi Yoshimatsu: Fuzzy Bird Sonata (Billaudot)

 

FINALE (največ 4 kandidati)

Solo z Orkestrom Slovenske vojske, dirigent Miha Rogina

Obvezna skladba:

 • Milko Lazar (1965): Pocket Concerto št. 4 za altovski ter sopranski saksofon in pihalni orkester (solisti lahko solo part naročijo prek e-naslova arhiv@dss.si)

Skladba s sledečega seznama po izbiri:


Vsi udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.

Rok prijave: 1. junij 2022

Alvaro Banon se je rodil leta 1998 v Madridu. Pri sedmih letih je začel igrati saksofon na Conservatorio Victoria de los Angeles (Madrid). Leta 2021 je diplomiral na Hochschule für Musik und Tanz v Kölnu, trenutno obiskuje magistrski študij na Conservatoire Royal de Bruxelles. Ker klasična izobrazba ne izpolnjuje vseh njegovih pričakovanj in zanimanj, išče navdih tudi v sodobni glasbi in jazzu. Sodeloval je tudi pri raznih interdisciplinarnih projektih s plesalci in igralci.

Étienne BOUSSARD je pri 8 letih odkril saksofon na konservatoriju v Le Mansu. V želji, da bi postal profesionalni saksofonist, je študiral na konservatoriju v Toursu in Lyonu, preden se je pridružil razredu velikana saksofona Clauda Delangla na CNSMDP. Leta 2020 je prejel 4 nagrade na mednarodnem tekmovanju Josipa Nochta na Hrvaškem. Pred kratkim je postal član kvarteta saksofonov Zahir. Svoje znanje in pedagoške izkušnje razvija tudi s poučevanjem na konservatoriju in v glasbeni šoli.

Med letoma 2012 in 2015 je študiral pri prof. Damienu Royannaisu na konservatoriju Ville de Limoges. Do leta 2017 je znanje nadgrajeval pri prof. Vincentu Davidu na Conservatoire de Versailles Grand Parc, pri katerem je prejel tudi nagrado za napredovanje. Leta 2017 je diplomiral iz solfeggia, 2021 pa tudi iz glasbene in interpretacijske dediščine Saint-Quentin-en-Yvelinesa.

Wojciech Chałupka študira na Univerzi Fryderyk Chopin v Varšavi: saksofon pri P. Gusnaru in kompozicijo pri D. Przybylskem. V študijskem letu 2019/20 je bil študent Larsa Mlekuscha na Zürcher Hochschule der Künste. Kot mlad umetnik je bil zmagovalec na 60 različnih tekmovanjih. Je član kvarteta saksofonov Nemesis, Varšavskega saksofonskega orkestra in Dua Fratres. Njegova Starodavna noč za saksofon, harmoniko in simfonični orkester je bila premierno izvedena v dunajski koncertni hiši Musikverein Wien. Njegove skladbe so bila izvedene v Nemčiji, Franciji, Angliji, Španiji, Švici, Južni Afriki in Litvi ter na Tajskem in Hrvaškem.

Italijanski saksofonist Michelangelo Ghedin je študiral pri M. Vanniju v Benetkah in pri M. Gerboniju v Ferrari, kjer je tudi magistriral leta 2021. Zdaj študira pri Jean-Denisu Michatu v Lyonu in je član ansambla saksofonov “Artisanat Furieux”. Udeležil se je številnih mojstrskih in poletnih tečajev. Leta 2017 je kot solist nastopil z orkestrom gledališča La Fenice v Benetkah. Je dobitnik številnih prvih nagrad kot solist in komorni glasbenik.

Yurij Hamada je rojena v Kobeju na Japonskem. Saksofon se je začela učiti pri petnajstih letih pri prof. Asako Inoue. Študirala je tudi pro profesorjih, kot so Nobuya Sugawa, Sadahito Kunisue in Makoto Hondo na Kyoto City University of Arts. Nastopila je na univerzitetnem diplomskem koncertu in 37. koncertu novincev na pihala YAMAHA. Na 7. tekmovanju Parisien (SOLISTE) je osvojila 3. nagrado. Zdaj študira pri Alexandru Souillartu na Conservatoire Henri Dutilleux v Clamartu (Francija).

Trenutno študira saksofon na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Mihi Rogini. Saksofon je začela igrati pri devetih letih pri Jovani Joki. V osnovni šoli se je udeležila številnih tekmovanj in tudi osvojila veliko nagrad. 2018 je nastopila na Svetovnem kongresu saksofonistov v Zagrebu skupaj z zasedbo Saxplode ansambel, s katero je izvedla skladbo Pasta Concerto, ki jo je prav zanjo napisal saksofonist in profesor Jean Denis-Michat. V letošnjem letu se je na Akademiji za glasbo v Ljubljani udeležila dveh tekmovanj: tekmovanja pihal in trobil v Varaždinu, kjer je osvojila 3. nagrado in mednarodnega tekmovanja TEMSIG, kjer je prejela 2. nagrado.

Poglobljeno se ukvarja s sodobno glasbo in svobodno improvizacijo, sodeluje z več skladatelji in je udeležena v številnih eksperimentalnih projektih. Navdušena nad tenorskim saksofonom je imela recitale napisane prav za ta instrument. Je članica številnih sestavov, kot so GAME, Duo Miho, Duo Némeu in od prihodnjega leta tudi novonastalega ansambla Ensemble Next. Trenutno študira na Paris National Conservatory (Francija), na Univerzi za umetnost v Gentu (Belgija) pa zaključuje obiskuje magistrski študij.

Trenutno opravlja specialistični študij na Kraljevem konservatoriju v Bruslju pri prof. Vincentu Davidu. Med študijem na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri Matjažu Drevenšku je svoje znanje izpopolnjeval tudi na Akademiji Sibelius pri prof. Joonatanu Rautioli ter pri Antoniu Felipejeu Belijarju in Marianu Garcíi v Španiji. Kot solist in komorni glasbenik je zmagal na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih ter prejel prestižne nagrade. Večkrat je nastopil kot solist z obnovljenim Evropskim orkestrom. Aktivno sodeluje s skladatelji, premierno je izvedel več novih skladb, ki so bila napisana prav zanj. Kot član umetniškega sveta v Kulturnem društvu Sekvoja je del organizacijske ekipe in pedagoškega kadra na mednarodnih festivalih in mojstrskih tečajih.

Alejandro Áyax Llorente Gómez je začel s študijem saksofona in klavirja na Konservatoriju Orestes Camarca v Sorii, nato pa na Konservatoriju za glasbo Aragón in  na Nacionalnem konservatoriju za glasbo in ples v Parizu ter na Univerzi v Zürichu Hochschule der Künste. Med drugimi je prejel nagrado za interpretacijo na Colegio de España/INAEM (Nacionalni inštitut za uprizoritveno umetnost in glasbo Španije), prvo nagrado na Festivalu mladega ustvarjanja v Soriji, prvo nagrado na 22. mednarodnem tekmovanju komorne glasbe “Luigi Nono” in drugo nagrado na mednarodnem tekmovanju pihalcev Jurjānu Andrejs VII. Leta 2020 je izšel njegov prvi CD “La nuit de Mai” (založba Odradek Records).

Arijan Mačak, mladi saksofonist iz Hrvaške, obiskuje 4. letnik saksofona v razredu prof. Mihe Rogine na Akademiji za glasbo v Ljubljani. V času študija je sodeloval na številnih festivalih, mojstrskih tečajih in tekmovanjih. Leta 2022 je osvojil prvo mesto na slovenskem tekmovanju Temsig za nagrado prejel nastop s Slovensko filharmonijo v decembru 2022. Kot član komornih zasedb je igral na festivalih in tekmovanjih doma in v tujini.

Trenutno študira na Univerzi za glasbo Frederica Chopina v Varšavi v razredu prof. Paweła Gusnarja. Z odliko je končal glasbeno šolo Zenona Brzewskega, študiral je tudi v razredu Michaela Krenna na Musik und Kunst Privatuniversitat na Dunaju. Za seboj ima zelo plodno umetniško kariero, znotraj raznih festivalov in koncertov je nastopal v najprestižnejših koncertnih dvoranah na Poljskem. Kot solo saksofonist je prejel številne nagrade na tekmovanjih po vsej Evropi in na Poljskem. Kot komorni glasbenik pa je nastopal v različnih zasedbah – triih, kvartetih saksofonov, ansamblih sodobne glasbe in orkestrih.

Rojen je v prefekturi Yamanashi na Japonskem leta 1999. Vpisal se je v južno šolo Yamanashi junior school, v sklopu katere je sodeloval pri šolskem orkestru South Yamanashi School Band, kasneje se je vpisal tudi na glasbeni oddelek srednje šole Kai Seika. Saksofon je začel igrati pri 12 letih, že v naslednjem letu je pričel študirati pri Satoshiju Katu. Po končani srednji šoli je nadaljeval študij na Konservatoriju Henri-Dutilleux Clamart v Franciji, trenutno obiskuje študij pri prof. Alexandru Souillartu. Na 19. japonskem mladinskem tekmovanju pihal in tolkal (Japan Junior Wind and Percussion Competition) je osvojil prvo mesto, na 19. mednarodnem glasbenem tekmovanju v Osaki pa 2. mesto v kategoriji pihalnih inštrumentov (različne starosti).

Z učenjem saksofona je pričel pri dvanajstih letih. Osvojil je prvo nagrado na 20. japonskem mladinskem tekmovanju pihal in tolkal (Japan Junior Wind and Percussion Competition) v kategoriji za saksofon (2019) in prvo nagrado na 21. japonskem mladinskem tekmovanju saksofonov (Japan Junior Saxophone Competition) leta 2018. Trenutno obiskuje študij saksofona na konservatoriju v Versaillesu pri Nicolasu Arsenijeviću.

Diplomirala je na Univerzi za umetnost v Zürichu in Kraljevem konservatoriju v Bruslju (v razredu Simona Diricqa in Pascaal Bonneta). Izkazala se je na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih, vključno s tekmovanjem za sodobno glasbo na Univerzi za umetnost v Zürichu, kjer je osvojila prvo nagrado (2019) ter na mednarodnem glasbenem tekmovanju Malte, kjer je 2015 prejela nagrado Grand Prix. Nastopala je kot solistka in kot članica različnih komornih orkestrov, med drugim tudi v dunajski koncertni hiši Musikverein Wien, švicarski Tonhalle Zürich in belgijski palači Place Eugène Flagey.

Španski saksofonist iz Jaéna je diplomiral pri Javierju Allozi in Manuelu Ureñi na višjem konservatoriju v Córdobi. Trenutno obiskuje magistrski študij na Royal Academy of Music of Aarhus v Aarhusu na Danskem pri prof. Henriette Jensen in prof. Anje Nedremo.

Oskar Rzążewski je študent saksofona na Chopinovi glasbeni univerzi v Varšavi v razredu prof. Paweł Gusnar. Je zelo uspešen solist in komorni glasbenik, najvišji nagrajenec na več kot 30 tekmovanjih na Poljskem in v tujini. Sodeloval je tudi z najboljšimi poljskimi orkestri in komornimi skupinami na različnih prestižnih dogodkih in festivalih v največjih poljskih koncertnih dvoranah.

Jan Tominić je pri sedmih letih začel igrati saksofon na Glasbeni šoli Ferdo Livadić v Samoboru na Hrvaškem v razredu prof. Tomislav Žužak. V osnovnošolskem in srednješolskem izobraževanju se je udeležil številnih državnih in nekaterih mednarodnih tekmovanj, kjer je osvojil mnoge nagrade ter nastopal na samostojnih recitalih in koncertih. Trenutno študira saksofon na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Mihe Rogine, letos se je udeležil mednarodnega tekmovanja za pihala in trobila v Varaždinu ter slovenskega tekmovanja TEMSIG; na obeh tekmovanjih je osvojil 1. nagrado.

 1. Prijavijo se lahko rojeni leta 1991 in mlajši.
 2. Igra se izključno iz originalnih partitur.
 3. Dobitnik I. nagrade v najvišji starostni skupini na prejšnjih Mednarodnih tekmovanjih saksofonistov v Novi Gorici se na tekmovanje ne more ponovno prijaviti.
 4. Tekmovalec ima na razpolago uradnega korepetitorja.
 5. Tekmovalec je pred tekmovanjem dolžan pokazati identifikacijski dokument.
 6. Vrstni red tekmovanja bo določen z javnim žrebom pred tekmovanjem.
 7. Organizator si pridržuje vse pravice za javna snemanja, predvajanja in objavo na avdio in/ali video zapisih.
 8. Tekmovanje bomo izpeljali ob upoštevanju veljavnih ukrepov za preprečevanje možnosti širjenja okužbe z virusom covid-19.

1. nagrada:

 • darilni bon v vrednosti 2.500 € – Selmer Paris;
 • denarna nagrada v vrednosti 1.500 € – GO! 2025;
 • solistični nastop z Orkestrom Slovenske vojske v sezoni 2022/2023 v Cankarjevem domu – MORS;
 • honoriran recital v enem od ciklov GMS v sezoni 2022/2023 – Zveza glasbene mladine Slovenije;
 • BG DUO črna objemka (LDB) & ZEN usnjeni pas (S20 YMSH) – BG France;
 • Rousseau ER50 Classic ustnik za altovski saksofon – Rousseau Music Products;
 • vikend paket za dve osebi v hotelu Špik (Kranjska Gora) – HIT d. d.;
 • denarna nagrada v vrednosti 100 € – Vandoren Paris;

 

2. nagrada:

 

3. nagrada:

 

4. nagrada:

 

Posebne nagrade:

 

Vsi udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi in simbolično darilo BG France

 

Kotizacija: 150 €

 

Kotizacija za člane Glasbenega društva Saksofonija: 135 € (10% popust)

 

Ena vaja (30 min) z uradno korepetitorico: 30 €
Željene vaje z uradnim korepetitorjem označite na prijavnici. Priporočamo, da si priskrbite svojega lastnega korepetitorja.

 

Način plačila:
na podračun Kulturnega doma Nova Gorica
SI56 0128 4603 0358 603 pri UJP, urad Nova Gorica
SWIFT: BSLJSI2X, referenca SI99

 

Število prijav je omejeno. Veljal bo vrstni red prispelih prijav. Zadnji rok prijave je petek, 10. junij 2022. Veljal bo vrstni red prispelih prijav (datum poštnega žiga oz. prispele e-pošte). Ob morebitni poznejši odpovedi organizator prijavnine ne vrača. Prijava je veljavna le ob polnem plačilu kotizacije.

Žirija:
Nicolas Prost (F) – predsednik
Asagi Ito (JPN)
Jan Gričar (SLO)
Dragan Sremec (HR)
Alicją Wołyńczyk – Raniszewska (PL)
Milko Lazar, avtor (SLO) – samo finale
Miha Rogina, dirigent (SLO) – samo finale

Orkester za finale:
Orkester Slovenske vojske

 

Vodja tekmovanja:
Matjaž Drevenšek
 (SLO)

 

Pianistka spremljevalka:
Sae Lee (JPN/SLO)

1. Žirijo sestavljajo predsednik in šest članov: Nicolas Prost (F) – predsednik žirije, Asagi Ito (JPN), Jan Gričar (SLO), Dragan Sremec (HR) in Alicją Wołyńczyk – Raniszewska (PL) ter Milko Lazar (SLO) – avtor in Miha Rogina (SLO) – dirigent samo v finalu

2. V primeru, da je član žirije odsoten zaradi višje sile, ima pravico do odločanja v kočljivih primerih predsednik žirije.

3. Žirant tekmovalca/ko ocenjuje s točkami od 1 do 100 (50 točk pomeni še sprejemljivo izvedbo).

4. Za končno oceno je izračunano povprečje točk, prejetih v kvalifikacijah in v polfinalu (te pred koncem tekmovanja niso javno objavljene), ter točk, prejetih v finalu.

5. Če je žirant v sorodu s tekmovalcem/ko oz. je njegov/njen aktualni učitelj, tekmovalca/ke ne ocenjuje.

6. Predsednik sme v imenu žirije prekiniti nastop tekmovalca/ke, če tako zahteva časovni okvir tekmovanja.

7. Žirija lahko za polfinale in finale določi tudi manj od maksimalnega števila kandidatov.

8. Odločitev žirije je dokončna, po koncu tekmovanja je možen pogovor s člani žirije.

Priporočene namestitve:

 

DIJAŠKI DOM (HOSTEL) NOVA GORICA
Streliška pot 7, SI-5000 Nova Gorica

T 05 335 48 10
 info@hostel-ng.si
www.hostel-ng.si

 

Dijaski dom

 

Enota A (sobe 1/3 s skupnimi tuši in sanitarijami):
Nočitev z zajtrkom: 23 €
Polpenzion: 27 €
Polni penzion: 30 €

 

Enota B (sobe 1/2 s kopalnico)
Nočitev z zajtrkom: 27 €
Polpenzion: 32 €
Polni penzion: 35 €

 

Enoposteljne (sobe  s kopalnico)
Nočitev z zajtrkom: 31 €
Polpenzion: 34 €
Polni penzion: 38 €

 

Plačilo ob prihodu, v kolikor bi se želeli prijaviti na dnevni obrok hrane (polpenzion, polni penzion) to sporočite ob rezervaciji sobe ali najkasneje ob prihodu v hostel.

Udeleženci in njihovi spremljevalci so oproščeni turistične takse.

 

V Dijaški dom (Hostel) Nova Gorica se pisno prijavite najpozneje do 20. junija 2022 na elektronski naslov info@hostel-ng.si.

 


 

HOTEL SABOTIN ***
Cesta IX. Korpusa 35, SI-5250 Solkan

 

T +386 5 33 65 000,
www.hotelsabotin.com
E hotel.sabotin@hit.si 

 

Hotel Sabotin

 

V cene so všteti popusti za udeležence in njihove spremljevalce.
Koda rezervacije: SAXGO22


Popust ne velja za rezervacije preko posrednikov (Booking.com …).

 

Enoposteljna soba – nočitev z zajtrkom:
Nedelja – petek: 47 €
Sobota: 51 €

 

Dvoposteljna soba – nočitev z zajtrkom:
Nedelja – petek:  80 €
Sobota: 94 €

 

Dvoposteljna soba (single use) – nočitev z zajtrkom:
Nedelja – petek: 55 €
Sobota: 64 €

 

Dodatne ugodnosti:
Brezplačen najem kolesa

 

Udeleženci in njihovi spremljevalci so oproščeni turistične takse.

 

V Hotel Sabotin se pisno prijavite najpozneje do 20. junija 2022 na elektronski naslov hotel.sabotin@hit.si.

 


 

HOTEL SIESTA
Industrijska cesta 5, SI-5000 Nova Gorica

T 05 333 12 30
 info@hotel-siesta.si
W  www.hotel-siesta.si

 

siesta m

 

Nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi: 35 €

Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi: 50 €

 

Ob prijavi navedite tudi geslo SAXGO, da boste lahko deležni prav za vas prilagojene nižje cene bivanja.

Udeleženci in njihovi spremljevalci so oproščeni turistične takse.

Za bivanje daljše od 3 noči nudijo 5% popust.

V Hotel Siesta se pisno prijavite najpozneje do 20. junija 2022 na elektronski naslov info@hostel-ng.si ali preko navedene telefonske številke.

Vodja projekta:
Pavla Jarc

Koordinatorka projekta:
Barbara Poša Belingar

Kontakt:

T + 386 5 335 40 13
M + 386 41 775 089
pr@kulturnidom-ng.si

Sponzorji nagradnega sklada in tekmovanja

Vas zanima tudi…