Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
9. 11. / Sreda / 20:00

VROČICA – show & komedija

Velika dvorana
9. 11. / Sreda / 20:00

VROČICA – show & komedija

Velika dvorana

VROČICA

Show & komedija

 

Nina Kleflin, nagrajena režiserka podpisana pod Špasovi veliki uspešnici Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, se vrača z NOVO udarno glasbeno komedijo s Špelo Grošelj, Ireno Yebuah Tiran in Nino Ivanič!

 


 

Ste pripravljeni na zabavo?


Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti! Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle ‘veliki radijski pok’ – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! ‘LIVE’. ‘ON AIR’.

 

Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije ‘Seks v mestu’… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju.

 

V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.

 

Poslovilna oddaja v obstoječi ‘trio’ zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, superzabavna  in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v ‘radijski eter’ dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!

 

Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!  Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v ‘studiu v živo’ tudi vi! Zberite svoje ženske vrste, svoje žurersko pleme, pripeljite svoje najdražje, pridite, zraven zapojte, zaplešite in se do konca ZABAVAJTE!

 


 

Premiera: oktober 2022
Igrajo: Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran, Nina Ivanič
Priredba: Deja Crnović
Režija: Nina Kleflin
Scenografija in kostumografija: Žiga Flajnik
Glasbeni aranžmaji: Rudolf Gas
Koreografija: Anja Robida

Blagajna
T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

Cena vstopnic:
24 € – redna cena
22 € – zadnji dve vrsti

Mogoče vas zanima tudi …

Skip to content