Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
17. 2. / Četrtek / 20:00

VEČNO SAMSKA

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica
17. 2. / Četrtek / 20:00

VEČNO SAMSKA

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Večno samska, komedija s Tino Gorenjak

 

Čeprav včasih za zjokat, je samski stan ena velika komedija!

 

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21. stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

 

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. 🙂

 

Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let! Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!

 

 

Tekst: Tina Gorenjak in Tanja Kocman
Režija: Tijana Zinajić
Kostumografija: Mateja Benedetti
Scenografija: Žiga Flajnik
Glasbeni aranžmaji: Rudolf Gas
Premiera: november 2020

Kontakt in informacije
T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

 

Vstopnina
21 € – redna cena,
19 € – zadnji dve vrsti

Mogoče vas zanima tudi …

Skip to content