Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T: + 386 5 335 40 10

Group 10708
23. 3. / Sreda / 19:00

ALJOŠA BAGOLA: Kako biti v redu

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica
23. 3. / Sreda / 19:00

ALJOŠA BAGOLA: Kako biti v redu

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Aljoša Bagola: KAKO BITI V REDU
– najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas

 

Organizator:
Špas teater


 

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas s fantastičnimi odzivi občinstva!
»Bravo, Aljoša!«, »Odlično predavanje!«, »Hvala, Aljoša, za super predavanje!«… so se odzvali prvi obiskovalci predavanja, Aljoša odgovarja: »Hvala, Špas, za skoraj tristo vas!« in »se vidimo spet marca!«

 

Zaradi velikega zanimanja po premierni izvedbi predavanja na Špasovem odru in velikem navdušenju občinstva se ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu podaja na veliko turnejo po Sloveniji – z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti v redu.

 

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

 

Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide iz obeh knjižnih uspešnic, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.
To pa še ni vse! Na koncu pride najboljše!

 

Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal. Čaka vas poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko uživate sami, s prijateljicami ali s partnerjem!

 


 

Kontakt in informacije
T: 05 335 40 16
E: blagajna@kulturnidom-ng.si

 

 

 

Cena vstopnice:
23 €, 21 € – zadnji dve vrsti

 

 

 

Vstopnice so v prodaji tudi preko:

  • https://www.spasteater.si/predstave/aljosa-bagola-kako-biti-v-redu
  • https://spasteater.kupikarto.si/
  • PETROL in ostala Eventim prodajna mesta

Mogoče vas zanima tudi …

Skip to content