Kulturni Dom small logo

Media Center

Spoštovani predstavniki sedme sile, zahvaljujemo se vam za objave in drugo promocijsko podporo, ki jo namenjate Kulturnemu domu Nova Gorica in našim raznoterim programskim vsebinam, ki jih izvajamo že več kot štirideset let. Za zagotavljanje in ohranjanje uspešnega sodelovanja vam ostajamo na razpolago za dodatne informacije in gradivo na spodnjih kontaktih za splošne in glasbene vsebine ter za galerijski in filmski program.

 

Akreditacije za medije so namenjene novinarjem in novinarkam, ki bodo želeni dogodek bodisi napovedali bodisi o njem napisali kritiko ali recenzijo. Vabimo vas, da nam vaše podatke za akreditacijo sporočite najkasneje dan pred prireditvijo, da vam jo lahko pravočasno odobrimo. Odobrene novinarske vstopnice prevzamete pri blagajni Kulturnega doma Nova Gorica najpozneje petnajst minut pred prireditvijo. V kolikor se dogodka ne bi uspeli udeležiti nam to prosim sporočite najmanj eno uro pred samim začetkom, da lahko vaš sedež sprostimo za druge obiskovalce. Hvala za razumevanje.

 

Barbara Poša Belingar
Public relations, organization and
coordination of cultural programs

 

T: 05 335 40 13
E: pr@kulturnidom-ng.si

Mateja Poljšak Furlan
Curator and Head of the Film Programme

 

T: 05 335 40 15
E: mestnagalerija@kulturnidom-ng.si

Prenesi datoteko

V Kulturnem domu Nova Gorica in Mestni galeriji Nova Gorica imamo uradnega fotografa, ki pokriva in arhivira vse dogodke v naši organizaciji. V Fotogaleriji so objavljene fotografije v merah primernih za spletno rabo in tisk. Fotografije so odklenjene, lepo vas prosimo, da ob uporabi dosledno navajate ime fotografa.

 

Official Photographers by Season:

2021-   Janko Lipovšek

2013-2021 – Matej Vidmar

1980-2013 – Fotoatelje Pavšič-Zavadlav

 

Occasional Photographers: David Verlič, Mateja Pelikan, Tomaž Povodnik, Marko Alpner

Akreditacije

All accredited and invited guests are asked to pick up tickets for the events on time or one hour after the official start of the event, as we will not be able to provide the tickets afterwards.

"*" indicates required fields

Skip to content