2017

Ma ne že spet... Mef

Big image alt

Drago Mislej Mef, kantavtor, novinar in po oceni mnogih najbolj plodovit sodobni slovenski pisec besedil za popularno glasbo, je letošnji prejemnik Ježkove nagrade. RTV Slovenija nagrado Franeta Milčinskega - Ježka podeljuje za posebne dosežke na področju žlahtnega humorja in satire, oziroma za izvirne dosežke ali opus v tistih umetnostnih zvrsteh radijske in televizijske ustvarjalnosti, ki sledijo tradiciji Ježkovega duha.

Z Mefom se bomo osebno srečali v četrtek, 9. novembra, ko bo na odru naše Male dvorane predstavil svoj novi album Ma ne že spet… Mef. Z njim bodo nastopili tudi Armando Šturman - kitara, Gorast Radojevič - bas, Marko Tomič - kitare, vokal, Jaša Hedžet - bas, vokal, Gregor Brajkovič - bobni, vokal, Jadran Ferjančič - klaviature, vokal in Eva Brajkovič - vokal. Gost večera bo kitarist Elvis Šahbaz s predstavitvijo  svojega albuma Parenzana blues.

Vsi, ki bodo kupili vstopnico za novembrski koncert, bodo v dar prejeli prvi single s prihajajočega albuma, ki bo izšel v omejeni nakladi, zgolj za obiskovalce koncerta v Novi Gorici in radijske postaje. Vabljeni!

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy