2017

ĐUROLOGIJA

Velika dvorana Kulturnega doma Nova gorica

djurologija justlogo...

Producent: Tomislav Kašljević
Nastopa: Branko Đurić - Đuro

Đurologija, avtorska uspešnica Branka Đurića - Đura, je trenutno najbolj vroča predstava, ki si jo je ogledalo že blizu 80.000 ljudi! Premierna uprizoritev je bila v Avstraliji, sledili so odri Avstrije, Švice, Nemčije, Nizozemske, Skandinavije in ZDA; v začetku oktobra je Đuro razprodal Cankarjev dom, sedaj pa predstava gostuje pri nas v Novi Gorici.
S svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in izjemnimi igralskimi izkušnjami (med drugim je za film Nikogarjšnja zemlja prejel Oskarja) stari – novi Đuro vedno znova pritegne in nasmeji občinstvo.

V tem 90-minutnem (anti)stand up šovu, kot ga označuje Đuro, svojstveno predstavlja, kaj ga v življenju zabava in kaj moti. Ali kot pravi sam: »Predstava je zbirka nekaj mojih izkušenj, opažanj iz vsakdana. Nekaj teh, ki me nervirajo, nekaj teh ki so absurdne, a smešne. Opažam, da kjer koli igram to predstavo (od Sydneya do L.A.) ljudje reagirajo enako, opažajo iste stvari okrog sebe. Prepoznavajo svoje osebne življenjske situacije v Đurologiji. Pravzaprav se smejijo sami sebi.“

Pomembno opozorilo: predstava bo v Đurovi »materinščini«.

Cena vstopnic:
VRSTA 1-7      22€
VRSTA 8-15    20€
VRSTA 16-17  18€

Vstopnice lahko kupite  prek spletne trgovine ali na blagajni Kulturnega doma Nova Gorica vsak delavnik med 10.00 - 13.00, 14.00 - 16.00 in uro pred pričetkom prireditev.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy