2018

KOMIGO 2018: Abba Stars, the tribute band

Gledališče Verdi, Gorica (I)

ABBA KD GORICA 1

KOMIGO 2018:
Abba Stars, the tribute band

- - - 

Pridružujemo se Kulturnemu domu Gorica pri organizaciji koncerta, ki bo znotraj cikla komičnega gledališča Komigo 2018, izveden v Gledališču Verdi v sosednji Gorici. Člani skupine ABBA Stars prihajajo iz Prage in zelo uspešno nastopajo že več kot 14 let. Več let skupino uvrščajo med najboljše ABBA Revival skupine, s številnimi nastopi doma in tujini pa so prepričali ljubitelje skupine ABBA in tudi kritike, da so res odlični in si pridobili velik ugled. Glavni vokalistki sta izvrstni pevki, obe sta akademsko glasbeno izobraženi in sta v svoji karieri veliko prepevali tudi v nacionalni operi, s številnimi orkestri in v mjuziklih.


ABBA Stars redno nastopajo v Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Franciji, nastopali so tudi na Karibskih otokih in v Arabskih Emiratih, Tajskem in na otoku Phuket. V neverjetnem nizu 65 razprodanih koncertov po celotni Nemčiji so prevozili kar 30.000 km in zabeležili velikanski uspeh. Obiskovalci so se na koncert pripeljali tudi iz krajev oddaljenih 300 kilometrov. Po velikem uspehu v Nemčiji je skupina nadaljevala s turnejo po Franciji, kjer so igrali tudi s člani zasedbe Boney M.

Koncert ABBA Stars je resnično perfektna kopija legendarne skupine ABBA. Dokaz je povabilo, ki ga je skupina prejela iz Švedske, dežele, iz katere prihaja skupina ABBA, na nastop v ABBA Revival šovu, skupaj še z tridesetimi drugimi tovrstnimi glasbenimi zasedbami. Tam je dosegla najboljše kritike.

- - -
Vstopnina:
15 €, 10 € (študenti, upokojenci, brezposelni)
- - -
Prodaja vstopnic:
Kulturni dom Gorica
Urnik: od ponedeljka do petka, 9.00-13.00 in 15.00-18.00
Info: info@kulturnidom.it, +39 0481 332 88
- - - 

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy