2019

MARY POPPINS SE VRAČA, r. Rob Marshall (ZDA, 2018, podnapisi, 120 min.) 8+

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

MARY POPPINS SE VRAČA (ZDA, 2018, podnapisi) 8+

Marry Poppins se vrača (Mary Poppins Returns, ZDA, 2018, podnapisi, 120 min.) 8+

Se še spomnite verjetno najbolj znane varuške, ki se je čudežno spustila z neba in rešila londonsko družino, ko jo je ta najbolj potrebovala? Slavna Mary Poppins se vrača!

Režija: Rob Marshall
Scenarij: David Magee, po knjižnji predlogi avtorja P. L. Travers
Glasba: Marc Shaiman, Scott Wittman     
Igrajo: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Dick van Dyke, Emily Mortimer, Angela Lansbury, Ben Whishaw, Julie Walters, David Warner, Lin-Manuel Miranda, Jeremy Swift, Jim Norton, Pixie Davies, Bernardo Santos, Kobna Holdbrook-Smith
Distribucija: 2i Film

Zgodba
London. Piše se leto 1935, čas velike depresije. Čeprav je minilo že četrt stoletja, odkar se je supervaruška Mary Poppins spustila z neba k londonski družini Banks prav v trenutku, ko so jo najbolj potrebovali, je očitno njeno delo zdaj potrebno še bolj kot takrat. Jane in Michaela Banks sta se namreč znašla sredi velike družinske tragedije. Njuna priljubljena varuška ju obišče, da bi družini pomagala s svojimi magičnimi močmi in energijo vrniti veselje. Skrivnostni varuški se pridruži prijatelj Jack, optimističen prižigalec uličnih svetilk, ki pomaga vnesti svetlobo in življenje na ulice Londona.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy